Prakse in štipendije

V Leku skozi vse leto sodelujemo s fakultetami, študentskimi organizacijami in kariernimi centri ter na fakultetah in v podjetju redno predstavljamo trende v farmacevtski industriji in zaposlitvene možnosti za mlade strokovnjake. Osredotočeni smo na vlaganje v razvoj in dolgoročno podporo mladih talentiranih študentov ter raziskovalcev. Poleg raznih dogodkov, namenjenih mladim talentom, ponujamo tudi štipendije in možnost praktičnega usposabljanja.

Štipendije

V Leku motiviranim dijakom ter študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije tudi preko štipendiranja.


Več o trenutno razpisanih štipendijah si lahko preberete na povezavi.

Prakse

V Leku nadobudnim dijakom in študentom nudimo različna praktična usposabljanja, ki omogočajo pridobivanje praktičnih izkušenj v farmacevtski industriji. Preko praktičnega usposabljanja se okrepi in poveže teoretično znanje z izkušnjami. Razvijejo se veščine, kot so laboratorijsko delo, komunikacija, reševanje izzivov, in pridobijo se izkušnje timskega dela. Pridobljene veščine so lahko popotnica za prihodnjo karierno rast dijakov in študentov. Preko usposabljanja se gradi mreža poznanstev, vzpostavi se stik s strokovnjaki v industriji, ki so lahko gradnik boljše pripravljenosti na bodočo zaposlitev. Praktična usposabljanja pa so dobrodošla tudi za podjetje, saj od mladih pridobimo uvid v njihove karierne inspiracije. 

Ljubljana

Sporočamo vam, da so prijave na praktična usposabljanja na Ljubljanski lokaciji trenutno zaprte.

Lendava

Sporočamo vam, da so prijave na praktična usposabljanja v Lendavi trenutno zaprte.