Dogodki za talente

V Leku skozi vse leto pripravljamo različne dogodke, namenjene širši javnosti in mladim talentom. Kot del Novartisa orjemo ledino in omogočamo dostop do novih znanj, ki niso na voljo samo našim zaposlenim, ampak tudi univerzam in ustanovam v Sloveniji, s katerimi že leta intenzivno sodelujemo. Spodbujamo dialog ter sodelovanje med farmacevtsko industrijo in znanstveno sfero. Potrjujemo našo osredotočenost na vlaganje v razvoj in dolgoročno podporo mladih talentiranih študentov ter raziskovalcev.

Novartisov karierni zajtrk

Januarja organiziramo Novartisov karierni zajtrk, kjer se strokovnjaki naravoslovnih znanosti, ki delujejo v tujini, seznanijo s poklicnimi priložnostmi v domačem okolje. To je učinkovita in nagrajena pobuda za vračanje vrhunskih strokovnjakov v Slovenijo.

BioCamp

Tradicionalno v maju organiziramo BioCamp – tridnevni forum, na katerem se najboljši izbrani študenti srečajo s priznanimi strokovnjaki in vodilnimi menedžerji. Dogodek je izvrstna priložnost za mlade talente, da dobijo neposreden vpogled v svet raziskovanja in mednarodno poslovno okolje farmacevtske industrije.