Štipendije

Lekova štipendija za Industrijsko farmacijo – Prijave so zaključene


V Leku, članu skupine Sandoz, pozdravljamo napoved angleškega programa industrijske farmacije na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani, ki odpira mednarodni prostor za pretok vrhunskih znanj, strokovnjakov in talentov. V naših razvojnih laboratorijih in proizvodnji že danes zaposlujemo veliko magistrov slovenske inačice magistrskega programa industrijska farmacija, v prihodnje pa jih bomo potrebovali še bistveno več. Glede na globalno naravo naše družbe potrebujemo interdisciplinarne time strokovnjakov iz različnih mednarodnih okolij. Zato podpiramo uvedbo angleškega programa in prizadevali si bomo, da nekatere najbolj motivirane tudi pritegnemo v program štipendiranja.

Luka Peternel, vodja Farmacevtskega razvoja v Razvojnem centru Slovenija, Lek d.d.

Za več informacij o programu kliknite TUKAJ.

Rok za prijavo je potekel 15. avgusta 2023.

Želiš postati naš štipendist?

V Leku motiviranim in novega znanja željnim dijakom ter študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije. Če si želiš biti del globalnega podjetja, kjer lahko poleg učenja in pridobivanja dragocenih delovnih izkušenj v celoti sprostiš svoje talente in ustvarjalnost, te vabimo, da se prijaviš. 

Prijave


Rok za prijavo je potekel 30. junija 2023.

Prijavljeni kandidati bodo o končnem izboru obveščeni po elektronski pošti avgusta 2023. 

Za dodatne informacije nam pišite na: strategic.programs@sandoz.com.Neja Preložnik
"Kadrovsko štipendiranje mi omogoča lažji potek študija in me spodbuja pri izpolnjevanju šolskih obveznosti. Hkrati že med šolanjem pridobivam praktične izkušnje in dodatno znanje, ki nadgrajuje teoretično. Štipendiranje mi bo v prihodnje pomagalo pri hitrejši vključitvi v delovno okolje."


Spoznajte delo v Leku