Zaposleni so temelj našega uspeha

Več kot 3700 sodelavcev na štirih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Mengšu, Lendavi in na Prevaljah – premika meje za bolnike.

Kot del globalne družbe Sandoz, ene od največjih farmacevtskih družb na svetu, smo prisotni tam, kjer se ustvarja prihodnost. S ponosom in odgovornostjo nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Preveri prosta delovna mesta

S pogumnim sprejemanjem globalnih izzivov omogočamo soustvarjanje zgodb, ki pišejo zgodovino. S sodobno opremljenostjo naših prostorov in vpeljevanjem najsodobnejših tehnologij ustvarjamo delovne pogoje, ki sodijo v svetovni vrh. Z zavezanostjo ustvarjanju edinstvenih pogojev za rast, vsakemu posamezniku dajemo priložnost, da se razvija v najboljšo različico sebe.

Smo ena od najboljših vstopnih točk v globalni svet. Smo prostor za ljudi, ki želijo delati z najboljšimi. Naš dom je svet, naše srce je Slovenija. Dobrodošli, da se nam pridružite.

Karierni sejem Mojedelo.com 2023,  Ljubljana 19. oktober 2023

Cankarjev dom, 10.00 - 16.00.   Poiščite nas na stojnici.

Delo v Leku

Lek je prostor mnogih priložnosti za različne poklice. Naša naloga, da se približamo mladim, jim na njim poznan in privlačen način predstavimo naše delo in poslanstvo.


Moj Zakaj

Vsak od nas ima svoj razlog, zakaj prihaja na delo. Ta zakaj je tisto, kar nas vodi in žene, da smo vsak dan najboljša različica sebe. Poglejte si, kaj je "Moj zakaj" naše sodelavke Tjaše, ki dela v Leku.

Smo družini prijazno podjetje


Pridruži se nam in skupaj ustvarjajmo prihodnost

V Leku, članu skupine Sandoz, že od leta 2020 pospešeno razvijamo nove oblike dela, spodbujamo povezovanje ekip, višamo odgovornost in preglednost dela ter upoštevamo želje in potrebe naših sodelavcev. Naša kultura temelji na odprtosti za nove ideje in možnosti. S sprejemanjem in uresničevanjem naših vrednot vsi prispevamo k oblikovanju naše prihodnosti in izpolnjevanju našega poslanstva.


Naš svet drugih priložnosti

Prosta delovna mesta

Iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. 

Študentsko delo

Študente vabimo, da kontaktirate agencijo Kariera d.o.o., kamor Lek d.d. posreduje svoje potrebe po študentskem delu.

Vprašajte nas

Oddelek za Pridobivanje in zaposlovanje talentov
info.lek@sandoz.com

Dogodki za talente

Dogodki za talente

V Leku skozi vse leto pripravljamo različne dogodke, namenjene širši javnosti in mladim talentom. Omogočamo dostop do novih znanj, ki niso na voljo samo našim zaposlenim, ampak tudi univerzam in ustanovam v Sloveniji, s katerimi že leta sodelujemo.

Sodelovanje znanosti in gospodarstva

Sodelovanje znanosti in gospodarstva

Sodelujemo s fakultetami, študentskimi organizacijami in kariernimi centri, ki jim na fakultetah in v podjetju redno predstavljamo trende v farmacevtski industriji in zaposlitvene možnosti za mlade strokovnjake.

Prakse, štipendije in študentsko delo

Prakse, štipendije in študentsko delo

V Leku skozi vse leto sodelujemo s fakultetami, študentskimi organizacijami in kariernimi centri ter na fakultetah in v podjetju redno predstavljamo trende v farmacevtski industriji in zaposlitvene možnosti za mlade strokovnjake.