Vrhunska znanost za zdravje

Novartis je največji ponudnik zdravil v Sloveniji. Z vsemi svojimi divizijami smo največji partner slovenskega zdravstva.

Kot del globalne družbe Novartis, ene od največjih farmacevtskih družb na svetu, smo prisotni tam, kjer se ustvarja prihodnost. S ponosom in odgovornostjo nosimo naziv enega najboljših zaposlovalcev tako v Sloveniji kot v svetu.

S pogumnim sprejemanjem globalnih izzivov omogočamo soustvarjanje zgodb, ki pišejo zgodovino. S sodobno opremljenostjo naših prostorov in vpeljevanjem najsodobnejših tehnologij ustvarjamo delovne pogoje, ki sodijo v svetovni vrh. Z zavezanostjo ustvarjanju edinstvenih pogojev za rast, vsakemu posamezniku dajemo priložnost, da se razvija v najboljšo različico sebe.

Smo ena od najboljših vstopnih točk v globalni svet. Smo prostor za ljudi, ki želijo delati z najboljšimi. Naš dom je svet, naše srce je Slovenija. Dobrodošli, da se nam pridružite.

Poletna praksa v Globalnem operativnem centru

Ponujamo edinstveno priložnost, da si pridobite izkušnje z delom v multinacionalki, raziščete svojo karierno pot in si že sedaj zagotovite svojo prednost na trgu dela. Če ste študent, ali poznate koga, ki bi ga tovrstna priložnost zanimala, preberite več

Zasij z NovartisomPraznujemo uspeh. Priznanje Zvezda vsako leto podelimo izjemnim posameznikom in timom, ki so se s svojimi vrednotami in dosežki vpisali med najboljše.

Novartisov karierni zajtrk

Na Novartisovem kariernem zajtrku vam odpiramo vrata v svet, v katerem na novo osmišljamo medicino. Soočamo se z največjimi zdravstvenimi izzivi sodobnega časa. Iščemo prebojne znanstvene inovacije za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. In dokazujemo, da lahko vrhunski slovenski strokovnjaki, ki se izobražujejo ali delajo v tujini, resne karierne izzive najdejo doma. 

Polni znanja in izkušenj, vendar s premalo izzivi v poslovnem svetu?

Če ste iz poslovnega sveta in želite spremeniti svojo poklicno pot, vas vabimo, da si ogledate vsa razpisana delovna mesta.


Prosta delovna mesta

Iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. 

Študentsko delo

Študente vabimo, da kontaktirate agencijo Kariera d.o.o., kamor Lek d.d. posreduje svoje potrebe po študentskem delu.

Dosežki in nagrade

Dosežki in nagrade

Naši strokovnjaki dosegajo izjemne in trajne znanstvene in poslovne dosežke.

Dogodki za talente

Dogodki za talente

V Leku skozi vse leto pripravljamo različne dogodke, namenjene širši javnosti in mladim talentom. Omogočamo dostop do novih znanj, ki niso na voljo samo našim zaposlenim, ampak tudi univerzam in ustanovam v Sloveniji, s katerimi že leta sodelujemo.

Sodelovanje znanosti in gospodarstva

Sodelovanje znanosti in gospodarstva

Sodelujemo s fakultetami, študentskimi organizacijami in kariernimi centri, ki jim na fakultetah in v podjetju redno predstavljamo trende v farmacevtski industriji in zaposlitvene možnosti za mlade strokovnjake.

Odprto inoviranje

Odprto inoviranje

Inovativnost je način našega razmišljanja in delovanja, je del naših vsakodnevnih naporov za stalne izboljšave procesov in produktov, za operativno odličnost in učinkovitost.

Moj zakaj

Vsak od nas ima svoj razlog, zakaj prihaja na delo. Ta zakaj je tisto, kar nas vodi in žene, da smo vsak dan najboljša različica sebe. Poglejte si, kaj je "Moj zakaj" sodelavcev, ki delajo v Leku.

Spoznajte delo v Leku

Lek je prostor mnogih priložnosti za različne poklice. Naša naloga, da se približamo mladim, jim na njim poznan in privlačen način predstavimo naše delo in poslanstvo.