Naročanje publikacij

Prosimo izpolnite spodnji obrazec. Vsa polja so obvezna.

S klikom na "Potrjujem", družbi Lek d.d., članici skupine Sandoz, Verovškova 57, SI-1526 Ljubljana in vsem ostalim družbam v skupini Novartis ter družbam, ki v njihovem imenu obdelujejo osebne podatke, v ali izven EU, dovoljujete, da v vašem e-sporočilu navedene osebne podatke in osebne podatke, ki nam jih boste morda posredovali preko nadaljnje (e-pošta ali druge oblike) komunikacije, obdelujejo za namene priprave odgovora na vaše sporočilo ter pošiljanja naročenih materialov, ki lahko vključuje tudi informiranje o naših izdelkih, podjetju in medicinski ter farmacevtski stroki.

Obdelavo posredovanih podatkov za zgoraj navedene namene lahko kadarkoli prekličete, zahtevate popravek. izbris, dostop, prenos ali ugovor obdelavi tako, da svoj preklic pošljete na e-naslov farmacija.lek@sandoz.com. Družba Lek d.d. in ostale družbe v skupini Novartis se zavezujejo, da bodo z osebnimi podatki ravnale v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, evropsko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov ter z njo usklajenimi notranjimi predpisi s tega področja.

Če ne soglašate s tem, da se bodo vaši osebni podatki v zbirkah družbe Lek d.d. in ostalih družb v skupini Novartis, hranili do zakonsko določenega roka (5 let) oz. najdlje do vašega preklica, nam to čimprej sporočite. Če imate kakršnakoli vprašanja o obdelavi svojih osebnih podatkov, nam pišite na: osebni.podatki@novartis.com ali obiščite to povezavo. V vsakem primeru imate poleg zgornjih pravic tudi pravico, da se pritožite pri pristojnem organu za varstvo osebnih podatkov.