Naročanje publikacij

Prosimo izpolnite spodnji obrazec. Vsa polja so obvezna.

S klikom na "Potrjujem" družbi Lek d.d dovoljujete, da v vašem e-sporočilu navedene osebne podatke in osebne podatke, ki nam jih boste morda posredovali preko nadaljnje (e-pošta ali druge oblike) komunikacije, obdeluje za namene priprave odgovora na vaše sporočilo ter pošiljanja naročenih materialov, ki lahko vključuje tudi informiranje o naših izdelkih, podjetju in medicinski ter farmacevtski stroki.

Obdelavo posredovanih podatkov za zgoraj navedene namene lahko kadarkoli prekličete, zahtevate popravek. izbris, dostop, prenos ali ugovor obdelavi tako, da svoj preklic pošljete na e-naslov farmacija.lek@sandoz.com. Družba Lek d.d. bo z osebnimi podatki ravnala v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, evropsko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov ter z njo usklajenimi notranjimi predpisi s tega področja.

Če ne soglašate s tem, da se bodo vaši osebni podatki v zbirkah družbe Lek d.d. hranili do zakonsko določenega roka (5 let) oz. najdlje do vašega preklica, nam to čimprej sporočite.

Vabimo vas, da pozorno preberete to obvestilo o varstvu zasebnosti in obiščete povezavo. Z vsemi morebitnimi dodatnimi vprašanji o obdelavi svojih osebnih podatkov se lahko obrnete na sandoz_global.dpo@sandoz.com.