Sandoz prejel certifikat najboljši delodajalec v Evropi 2017

  • Sandoz je prejel certifikat za odlične kadrovske prakse v Evropi, ki ga podeljuje ustanova Top Employers Institute.
  • Top Employers Institute z mednarodno letno raziskavo prepoznava vodilne delodajalce na svetu.
  • Ta ekskluzivni certifikat poudarja našo odločenost, da pridobimo in zadržimo najboljše talente tako znotraj kot zunaj naše industrije.
8. 2. 2017

Sandoz, Novartisova divizija, s ponosom objavlja, da je uradno dobil naziv najboljši delodajalec, ki ga podeljuje ustanova Top Employers Institute za odlične kadrovske prakse v Evropi.

Mednarodna raziskava, ki jo vsako leto izvaja ustanova Top Employers Institute, prepoznava vodilne delodajalce po vsem svetu: tiste, ki zagotavljajo odlične pogoje za delo, spodbujajo in razvijajo talente na vseh ravneh organizacije in si prizadevajo za nenehno optimizacijo praks zaposlovanja.  Sandoz je prejel ekskluzivni certifikat za najboljšega zaposlovalca v Evropi v letu 2017 – »Top Employer Europe 2017«. 

»Biti potrjen kot eden najboljših zaposlovalcev v Evropi je velik in za nas zelo pomemben dosežek,« pravi Pierluigi Antonelli, vodja regije Zahodna Evropa v Sandozu International. »Ta ekskluzivni certifikat potrjuje naš cilj postati najboljša družba, za katero si želijo delati zaposleni, ter poudarja našo odločenost, da pritegnemo in zadržimo najboljše talente tako znotraj kot zunaj naše industrije.«

Eden ključnih pogojev za pridobitev certifikata je, da podjetje uspešno opravi strogo in podrobno preverjanje ter izpolnjuje zahtevane standarde. Neodvisen pregled odgovorov in dokazil še dodatno okrepi veljavnost tega certifikacijskega postopka in potrjuje, da Sandoz ustvarja odlične pogoje za delo zaposlenih v Evropi. 

»Zelo sem ponosna, da je bil Sandoz prepoznan kot najboljši delodajalec v Evropi. Ta certifikat poudarja našo zavezanost ljudem in moč naše kulture. Poleg tega nas loči od drugih podjetij, omogoča, da postanemo ciljna organizacija za iskalce zaposlitve v industriji, ter pomaga pritegniti in zadržati talente,« je dejala Joy Xu, globalna vodja Kadrov v Sandozu International.

Ustanova Top Employers Institute je ocenila kadrovsko odličnost na podlagi naslednjih kriterijev: strategije upravljanja talentov; načrtovanja zaposlovanja; uvajanja v delo, izobraževanja in razvoja; upravljanja učinkovitosti, razvijanja vodenja; upravljanja napredovanja in nasledstva; plač in bonitet ter kulture. Sandoz je bil certificiran kot najboljši delodajalec v Italiji, Španiji, Nemčiji, Združenem kraljestvu, Belgiji, Avstriji, Švici in Franciji.

David Plink, glavni izvršni direktor ustanove Top Employers Institute: »Optimalni delovni pogoji zaposlenim omogočajo poklicni in osebni razvoj. Naša obsežna raziskava je ugotovila, da Sandoz v Evropi zagotavlja izvrstno okolje za zaposlovanje in ponuja široko paleto inovativnih pobud, od sekundarnih koristi in delovnih pogojev do programov upravljanja učinkovitosti, ki so dobro premišljeni in usklajeni s kulturo družbe.«

O certifikatu Top Employer

Za več informacij o ustanovi Top Employers Institute in certifikatu Top Employers obiščite www.top-employers.com.