Želiš postati Novartisov štipendist?

Novartisovo poslanstvo je odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. Podpirajo ga naša kultura in jasne vrednote, navdahnjenost, vedoželjnost, opolnomočenost in integriteta. Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni v celoti izrazijo svoje talente in ustvarjalnost.

S ciljem povečati ustvarjanje, prenos in uporabnost znanja ter okrepiti neposredne povezave teorije s prakso odpiramo vrata dijakom in študentom, ki si želijo delati v dinamičnem okolju. Mladim talentom nudimo vpogled v farmacevtsko okolje, mentoriranje s strani strokovnjakov posameznega področja in sodelovanje v obliki prakse kot pomoč na njihovi karierni poti.

V Novartisu v Sloveniji motiviranim dijakom in študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami strokovno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije.

Postani Novartisov štipendist in del tima Farmacevtskih učinkovin Mengeš

V Farmacevtskih učinkovinah Mengeš proizvajamo tehnološko zahtevne učinkovine za inovativna in nekatera izbrana generična zdravila s procesi kemijske sinteze in fermentacije. Ponujamo vam priložnost spoznati delo v naših sodobnih industrijskih obratih, zato razpisujemo tri (3) štipendije za dijake smeri Kemijski tehnik. Prijave pričakujemo do vključno 30. septembra 2021 na spodnji povezavi:

Prijava na štipendijo

Prijava naj vsebuje:

  • Motivacijsko pismo
  • Skenirano spričevalo zadnjega zaključenega letnika

Izbrani dijaki bodo povabljeni, da posredujejo še naslednje dokumente:

Za dodatne informacije ali vprašanja o razpisanih štipendijah lahko pišete na elektronski naslov spela.juvancic_marjanac@novartis.com (kot predmet sporočila navedite Vprašanje – Štipendiranje Farmacevtske učinkovine Mengeš).

Postani Novartisov štipendist in del tima Trdnih izdelkov Lendava (Pakirni center Lendava)

Največji Novartisov pakirni center generičnih in inovativnih zdravil, ki oskrbuje več kot 120 trgov po svetu in zaposluje več kot 500 sodelavcev, odpira vrata bodočim študentom. Ponujamo vam priložnost spoznavanja in delo v atraktivnem mednarodnem poslovnem okolju vodilnega farmacevtskega industrijskega obrata.

V sodelovanju z Univerzo v Mariboru – Fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo, bomo v prihajajočem šolskem letu (2021/22), v enoti Trdni izdelki Lendava (Pakirni center) podelili 2 stimulativni kadrovski štipendiji vedoželjnima in talentiranima študentoma (m/ž), ki si želita na svoji poti izobraževanja postati del tima, ki uresničuje Novartisovo vizijo podaljševanja in izboljševanja življenj ljudi.

Če dosegaš nadpovprečni učni uspeh, si želiš stimulativne štipendije in si prepričan-a v nadaljevanje izobraževalne poti na FKKT, te vabimo, da do 20. 9. 2021 svojo prijavo za kadrovsko štipendijo, oddaš preko spletnega obrazca, ki ga najdeš na spodnji povezavi:

Prijavo lahko oddaš tudi na e-poštni naslov: alma.skornik@novartis.com ali jo pošlješ v tiskani obliki na Trdni izdelki Lendava, Trimlini 2D, 9220 Lendava – s pripisom za kadrovsko službo.

Prijava na štipendijo

Prijava naj vsebuje:

  • motivacijsko pismo, skupaj s skeniranim zaključnim spričevalom mature.

Izbrani študenti bodo naknadno poslali naslednje dokumente:

V primeru vprašanj, smo vam na voljo po e-pošti: alma.skornik@novartis.com.

Postani Novartisov štipendist in del tima Trdnih izdelkov Ljubljana

V enoti Trdni izdelki Ljubljana razpisujemo:

  • 2x štipendiji, smer mehatronik za srednje šolsko strokovno izobraževanje:
    • 1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 3. Letnik
    • 1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. Letnik
  • 1x štipendijo, smer mehatronik za poklicno tehniško izobraževanje – PTI, ki je namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. ali 5. letnik

Perspektivne in vedoželjne dijake, ki si želijo delati in razvijati na področju mehatronike in imajo željo po nadaljevanju svoje karierne poti v farmacevtski industriji vabimo, da do 20.9.2021 pošljejo svoje prijave na email naslov: romana.verbic@novartis.com.

Prijava naj vsebuje:

  • motivacijsko pismo (naj vsebuje skenirano zaključeno spričevalo).

Izbrani dijaki bodo naknadno poslali sledeče dokumente:

V primeru vprašanj, smo vam na voljo na emailu: romana.verbic@novartis.com.