Želiš postati Novartisov štipendist

Novartisovo poslanstvo je odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanja življenja ljudi. Podpirajo ga naša kultura in jasne vrednote, navdahnjenost, vedoželjnost, opolnomočenost in integriteta. Zaposleni so naše srce. Spodbujamo inovativni duh in stopanje izven svojih okvirjev. Cenimo raznolikost in vključenost ter sprejemanje vsakogar na vsakem koraku. Zavedamo se, da sta razvoj in napredek mogoča le z motiviranimi sodelavci, zato si nenehno prizadevamo za izboljšanje delovnega okolja, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost.

S ciljem povečati ustvarjanje, prenos in uporabnost znanja ter okrepiti neposredne povezave teorije s prakso, odpiramo vrata dijakom in študentom, ki si želijo dela v dinamičnem okolju. Mladim talentom nudimo vpogled v farmacevtsko okolje, mentoriranje s strani strokovnjakov posameznega področja, sodelovanje v obliki prakse kot pomoč na njihovi karierni poti.

V Novartisu v Sloveniji motiviranim dijakom ter študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije.

Postani Novartisov štipendist in del tima Trdnih izdelkov Lendava (Pakirni center Lendava)

Največji Novartisov pakirni center generičnih in inovativnih zdravil, ki oskrbuje več kot 120 trgov po svetu in zaposluje več kot 500 sodelavcev, odpira vrata bodočim študentom. Ponujamo vam priložnost spoznavanja in delo v atraktivnem mednarodnem poslovnem okolju vodilnega farmacevtskega industrijskega obrata.

V sodelovanju z Univerzo v Mariboru – Fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo, bomo v prihajajočem šolskem letu (2021/22), v enoti Trdni izdelki Lendava (Pakirni center) podelili 2 stimulativni kadrovski štipendiji vedoželjnima in talentiranima študentoma (m/ž), ki si želita na svoji poti izobraževanja postati del tima, ki uresničuje Novartisovo vizijo podaljševanja in izboljševanja življenj ljudi.

Če dosegaš nadpovprečni učni uspeh, si želiš stimulativne štipendije in si prepričan-a v nadaljevanje izobraževalne poti na FKKT, te vabimo, da svojo prijavo za kadrovsko štipendijo, oddaš preko spletnega obrazca, ki ga najdeš TUKAJ.

Prijava naj vsebuje:

 • motivacijsko pismo, skupaj s skeniranim zaključnim spričevalom mature.
 • Izbrani študenti bodo naknadno poslali naslednje dokumente:
 • potrdilo o vpisu na študij na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, Univerza v Mariboru in
 • soglasje za kadrovsko štipendijo.

V primeru vprašanj, smo vam na voljo po e-pošti: alma.skornik@novartis.com.

Postani Novartisov štipendist in del tima Trdnih izdelkov Ljubljana

V enoti Trdni izdelki Ljubljana razpisujemo:

 • 2x štipendiji, smer mehatronik za srednje šolsko strokovno izobraževanje:
  • 1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 3. Letnik
  • 1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. Letnik
 • 1x štipendijo, smer mehatronik za poklicno tehniško izobraževanje – PTI, ki je namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. ali 5. letnik

Perspektivne in vedoželjne dijake, ki si želijo delati in razvijati na področju mehatronike in imajo željo po nadaljevanju svoje karierne poti v farmacevtski industriji vabimo, da od 17.6.2021 do 20.9.2021 pošljejo svoje prijave na spodnji povezavi:

Prijava na štipendijo

Prijava naj vsebuje:

 • motivacijsko pismo (naj vsebuje skenirano zaključeno spričevalo).

Izbrani dijaki bodo naknadno poslali sledeče dokumente:

V primeru vprašanj, smo vam na voljo na emailu: romana.verbic@novartis.com.