Novartisov triletni razvojni program v Nabavi - Go Big in Procurement

Pridobi nove izkušnje in znanja ter oblikuj svojo kariero v Novartisu

Novartisov triletni razvojni program ponuja enkratno priložnost mladim talentom, ki želijo svojo profesionalno pot začeti in graditi v globalnem farmacevtskem okolju ter pridobiti globalne izkušnje v nabavi.

V obdobju treh let boste imeli sprva priložnost delovati na šestih različnih področjih znotraj nabave, v zadnjem letu pa se boste usmerili na izbrano področje. Celoten program dela bo prilagojen vam in vašim kariernim interesom, prav tako bo spodbujal in omogočal neprestani razvoj.

Zakaj je program odlična priložnost za vaš karierni razvoj?

  • Spoznavanje različnih področij nabave v farmacevtski industriji.
  • Mednarodno sodelovanje z različnimi deležniki.
  • Vključenost v medfunkcijske globalne projekte.
  • Pridobivanje konkretnih izkušenj iz nabave, individualno mentorstvo, povratne informacije, spremljanje napredka in učenje.
  • Globalno okolje, ki podpira vas in vaš razvoj, ter kultura, ki spodbuja vaše ambicije.

Komu je program namenjen?

  • Študentom zaključnih letnikov študija, iskalcem prve zaposlitve s končano visokošolsko/univerzitetno izobrazbo ali mladim zaposlenim.
  • Posameznikom z aktivnim pisnim in ustnim znanjem angleškega jezika.
  • Dinamičnim, proaktivnim in samoiniciativnim posameznikom z željo po stalnem razvoju in napredku.
  • Ciljno usmerjenim posameznikom, ki imajo željo po izpopolnjevanju pogajalskih spretnosti in jim komunikacijske veščine, usmerjenost k strankam ter pogum niso tuji.

Kaj še omogočamo?

Fleksibilen urnik in lokacijo dela, z možnostjo dela od doma in dela v tujini, regres in božičnico, letni bonus, najnovejšo delovno opremo (lasten računalnik in službeni telefon), zaposlitev pri najuglednejšem slovenskem delodajalcu, neomejene možnosti za dodatna izobraževanja, športne aktivnosti, zagotovljeno prehrano na lokaciji,  nezgodno zavarovanje in prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje.

Nudimo vam zaposlitev za določen čas v obdobju trajanja Novartisovega razvojnega programa in možnost zaposlitve po koncu programa na eni izmed Novartisovih lokacij. Začetek programa je september 2021.

Izbor kandidatov (m/ž/d) bo potekal v obliki celodnevnega virtualnega dogodka, 15.6.2021, od 9:00 do 16:00.

Prijave

Svojo vlogo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku oddajte najkasneje do 8. 6. 2021. Lepo vabljeni k prijavi!

Prijava


Information in English