Novartisov karierni zajtrk

Zgrabite svojo priložnost 5. januarja 2021 od 10. do 13. ure.

Vas zanimajo trendi in karierne priložnosti v farmaciji, razvoju, kakovosti, oskrbovalni in nabavni verigi, logistiki, pri vodenju projektov in v operativni odličnosti, financah, IT, digitalizaciji, proizvodnih procesih, inženiringu in na drugih področij znotraj naše družbe v Sloveniji in tujini?

Na Novartisovem kariernem zajtrku vam odpiramo vrata v svet, v katerem na novo osmišljamo medicino. Soočamo se z največjimi zdravstvenimi izzivi sodobnega časa. Iščemo prebojne znanstvene inovacije za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. In dokazujemo, da lahko vrhunski slovenski strokovnjaki resne karierne izzive najdejo pri nas.

Vedno novi izzivi in vedno nove priložnosti

Petih kariernih zajtrkov se je doslej udeležilo že več kot 250 vrhunskih strokovnjakov. 21 jih je s pomočjo inovativne in nagrajene karierne prakse dobilo zaposlitev v Novartisu. V letošnjem letu bo dogodek prvič potekal v virtualni obliki. Z več kot 25 Novartisovimi strokovnjaki boste na 12 tematskih odrih imeli priložnost pogledati v delovanje Novartisa, spoznavati trende in priložnosti v globalnem svetu farmacevtske industrije, odkrivati napredne rešitve in projekte z različnih področij našega poslovanja ter izmenjati vprašanja, ideje in rešitve.

Program dogodka in seznam tematskih odrov

Prijave

Prijave so potekale do 20. decembra 2020.