Novartisov karierni zajtrk 2019

3. januar 2019

Na Novartisovem kariernem zajtrku vam odpiramo vrata v svet, v katerem na novo osmišljamo medicino. Soočamo se z največjimi zdravstvenimi izzivi sodobnega časa. Iščemo prebojne znanstvene inovacije za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. In dokazujemo, da lahko vrhunski slovenski strokovnjaki, ki se izobražujejo ali delajo v tujini, resne karierne izzive najdejo doma.

Novartisov karierni zajtrk je edinstveni odziv na sodobno migracijo visoko izobraženega kadra in primer inovativne pobude za ustvarjanje spodbudnega delovnega okolja za vrhunske slovenske strokovnjake doma, v Sloveniji. Dogodek je namreč namenjen spodbudi slovenskih vrhunskih strokovnjakov, ki so na delu v tujini, k vrnitvi v domače okolje.

Na Novartisovem zajtrku se strokovnjaki v neformalnem in sproščenem ozračju seznanijo z odličnimi kariernimi priložnostmi v domačem okolju, spoznajo vodje in kadrovske menedžerje iz vseh Novartisovih enot v Sloveniji ter dobijo zelo konkreten vpogled v širok nabor izzivov, s katerimi se soočajo strokovnjaki v Novartisu. Številni udeleženci Novartisovega zajtrka pa na dogodku opravijo tudi prve razgovore.

Vedno novi izzivi in vedno nove priložnosti

Treh kariernih zajtrkov se je doslej udeležilo že več kot 200 vrhunskih strokovnjakov. Petnajst jih je s pomočjo inovativne in nagrajene karierne prakse dobilo zaposlitev v Novartisu. S številnimi pa ohranjamo stike, saj se v visokotehnološkem farmacevtskem podjetju nenehno pojavljajo novi poklicni izzivi in nove priložnosti za karierno rast.

Prijava 

Že četrto leto zapored vabimo slovenske strokovnjake z v tujini dokončanim magisterijem ali doktoratom s farmacevtskega, kemijskega, biotehnološkega ali drugega naravoslovnega in tehničnega področja in/ali z večletnimi delovnimi izkušnjami na primerljivem področju v tujini.

Raziščite poklicne priložnosti na Novartisovem kariernem zajtrku, ki bo 3. januarja 2019 od 10. do 12. ure v Leku v Mengšu na Kolodvorski 27. 

Število mest je omejeno. 

Vabimo vas, da pošljete prijavo in življenjepis na elektronski naslov spela.bernhard@novartis.com najkasneje do 5. decembra 2018.

Sodelovanja in nagrade

Inovativni pristop pri iskanju vrhunskih kadrov, ki ga uvajamo z Novartisovim kariernim zajtrkom, so prepoznali tudi drugi. 

Sodelujemo z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom Republike Slovenije.

Smo prejemnik Dnevnikove zlate niti za najboljšo zlato prakso za leto 2016. Na konferenci HR & M, ki jo prireja Planet GV, smo leta 2017 prejeli priznanje za najboljšo prakso pri razvoju zaposlenih med velikimi podjetji.


Novartisov karierni zajtrk predstavlja karierne izzive za vrhunske strokovnjake doma
3. 1. 2018 | V Leku v Mengšu danes pripravljajo že tretji Novartisov karierni zajtrk za visoko izobražene strokovnjake naravoslovnih znanosti, ki delajo ali študirajo v tujini. Projekt Novartisov karierni zajtrk je namenjen spodbujanju vračanja slovenskih strokovnjakov naravoslovja v domače okolje in je novembra lani prejel tudi priznanje za najbolj inovativno prakso pri razvoju kadrov, ki jo podeljuje Planet GV. Dogodek poteka v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom Republike Slovenije ter Društvom v tujini izobraženih Slovencev Vtis. 

Bio karierni zajtrk v Lekovi Biofarmacevtiki Mengeš ustvarja karierne priložnosti za slovenske strokovnjake doma
3. 1. 2017 | V Lekovi enoti Biofarmacevtika Mengeš so že drugo leto zapored pripravili karierni dogodek Bio karierni zajtrk, na katerega so povabili slovenske visoko izobražene strokovnjake naravoslovnih znanosti, ki delajo ali študirajo v tujini. Dogodka, ki ga je Lekova Biofarmacevtika Mengeš enako kot lani pripravila v sodelovanju z Javnim skladom Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter Društvom v tujini izobraženih Slovencev Vtis, se je udeležilo več kot 70 domačih strokovnjakov.