Novartisov karierni zajtrk

Dogodek se je odvil 12. januarja 2022 od 10:00 (CET) do 13:20 (CET).

Na Novartisovem kariernem zajtrku vam odpiramo vrata v svet, v katerem na novo osmišljamo medicino. Soočamo se z največjimi zdravstvenimi izzivi sodobnega časa. Iščemo prebojne znanstvene inovacije za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi. In dokazujemo, da lahko vrhunski slovenski strokovnjaki resne karierne izzive najdejo pri nas.

Dogodek je namenjen vsem, ki jih zanimajo trendi in karierne priložnosti v farmaciji, razvoju, kakovosti, oskrbovalni in nabavni verigi, logistiki, pri vodenju projektov in v operativni odličnosti, financah, IT, digitalizaciji, proizvodnih procesih, inženiringu in na drugih področij znotraj naše družbe v Sloveniji in tujini.

Vedno novi izzivi in vedno nove priložnosti

Šestih kariernih zajtrkov se je doslej udeležilo že več kot 550 vrhunskih strokovnjakov. 40 jih je s pomočjo inovativne in nagrajene karierne prakse dobilo zaposlitev v Novartisu. V letošnjem letu je dogodek že drugič potekal v virtualni obliki. Z več kot 30 Novartisovimi strokovnjaki so udeleženci na 15 tematskih odrih imeli priložnost pogledati v delovanje Novartisa, spoznavati trende in priložnosti v globalnem svetu farmacevtske industrije, odkrivati napredne rešitve in projekte z različnih področij našega poslovanja ter izmenjati vprašanja, ideje in rešitve.

Program dogodka in seznam tematskih odrov

Najuglednejši delodajalec v Sloveniji dokazuje, da lahko vrhunski talenti tudi pri nas najdejo odlične karierne priložnosti

12. 1. 2022 | Novartis v Sloveniji je gostil sedmi Novartisov karierni zajtrk, ki domačim in tujim mladim talentom ter strokovnjakom naravoslovnih in drugih znanosti predstavlja karierne priložnosti globalne farmacevtske družbe v Sloveniji. Virtualnega dogodka se je udeležilo okrog 300 posameznikov iz najrazličnejših strok, ki so prisluhnili več kot 30 Novartisovim strokovnjakom v 15 tematskih sklopih. Namen dogodka je predstaviti delovanje Novartisa, trende in priložnosti v farmacevtski industriji, napredne rešitve in projekte z različnih področij ter ponuditi možnost za izmenjavo vprašanj, idej in rešitev.