Okrepite se in pripravite na boj z virusi! Nov Immunal - Immunal® Neo

14. 9. 2009

Prehodi med letnimi časi so obdobja, ko naš imunski sistem zaradi številnih bakterij in virusov oslabi. Pogosto se nam ravno v teh obdobjih porajata vprašanji: “Zakaj tako pogosto zbolim, medtem ko drugi resnično pokajo od zdravja? Kako lahko to preprečim?” Odgovor je preprost – z okrepljenim imunskim sistemom, njegovim inteligentno naravnanim zaznavanjem in odstranjevanjem “sovražnika”.

Naj vas poplava virusov ne položi v posteljo. Imunski sistem vam bo učinkovito okrepil Immunal®. Immunal® vsebuje že dolgo in dobro poznani učinkovit sok škrlatne ehinaceje, ki aktivira imunski sistem tako, da ob okužbi bolezen morda sploh ne izbruhne ali pa poteka v milejši obliki. Posezite po Immunalu in si okrepite imunski sistem.

Zdaj se je družini Immunal pridružil še NOV Immunal® Neo. Immunal® Neo je na voljo v raztopini, njegova prednost je dodan vitamin C, ki omogoča še boljšo obrambo pred “sovražniki”.

Če se telo napada virusov ne more ubraniti in izbruhne gripa ali prehlad, vam poleg Immunala priporočamo še topel napitek Lekadol® plus C, ki lajša bolečine in znižuje povišano telesno temperaturo. Lekadol® plus C je prijazen do želodca in srca, zato ga lahko uporabljajo tudi bolniki s sladkorno boleznijo in s povišanim krvnim tlakom.

Pomembno je, da tako Immunal® kot Lekadol® plus C vzamete ob prvih znakih okužbe.

Morda še zanimivost: Škrlatno ehinacejo so že pred vsaj 500 leti uporabljali severnoameriški Indijanci. Z njo so zdravili kašelj, prehladna obolenja, vnetje grla in druge infekcije.

OPOZORILO! PRED UPORABO NATANČNO PREBERITE NAVODILO! O TVEGANJU IN NEŽELENIH UČINKIH SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM ALI S FARMACEVTOM.