Lek ponovno med najuglednejšimi delodajalci v Sloveniji

24. 1. 2019

Lek se je po raziskavi zaposlitvenega portala Mojedelo.com že sedmo leto zapored uvrstil med najbolj ugledna slovenska podjetja. S tem dokazujemo, da gradimo spodbudno in kakovostno delovno okolje, ki ga cenijo tako naši zaposleni kot potencialni bodoči sodelavci. 

Zaposlitveni portal Mojedelo.com že osmo leto izvaja raziskavo, v kateri več kot trinajst tisoč anketirancev po različnih kriterijih ocenjuje ugled posameznih slovenskih podjetij. V Leku se že vrsto let uvrščamo med najbolj ugledne delodajalce, kar dokazuje na naš pomemben položaj, ki ga zasedamo predvsem med iskalci zaposlitve. »V svoje vrste želimo pritegniti najboljše kadre, kar jih ponuja zaposlitveni trg, fakultete, raziskovalni inštituti in druge ustanove. Veseli nas, da se že toliko let zapored uvrščamo med najbolj ugledne delodajalce, saj je to pokazatelj, da nas iskalci zaposlitve cenijo in v delu pri nas vidijo pomemben potencial. Ponosni smo tudi na naš bogat nabor aktivnosti, ki jih zaposlenim nudimo po tem, ko se nam pridružijo, in s katerimi bogatijo tako svoje delovne kot osebne veščine,« je ob prejemu priznanja dejal Samo Roš, član uprave in direktor Kadrov v Leku.    

V Leku svojo odgovornost do zaposlenih izkazujemo na več ravneh. Velik poudarek dajemo na razvoju talentov in spodbujanju njihovega razvoja v pravo smer. Zaposlenim nudimo vrsto izobraževanih programov, kjer pridobivajo dragocena nova znanja, intenzivno pa se ukvarjamo tudi s tem, kako v podjetju zadržati perspektivne sodelavce. Kot del mednarodnega podjetja ponujamo številne možnosti sodelovanja s priznanimi strokovnjaki in inovatorji, ki so del multikulturnih timov.  

Več o sami raziskavi in letošnjih nagrajencih si lahko preberete na spletni strani Mojedelo.com.